Ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Τετάρτης στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στις 19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στις 21:45 Ίντερ-Ρόμα, στις 22:15 Τσέλσι-Άρσεναλ και 23:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ.

Η Megabet Plus προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της και μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για αγώνες στην Κύπρο και την Ευρώπη, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού προσφέρει 2.02, ενώ για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 3.66. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.75. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.76.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Για το Ίντερ-Ρόμα, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ίντερ προσφέρει 1.69, ενώ για νίκη της Ρόμα δίνει 4.16. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.01. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.47, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.56. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.51.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΝΤΕΡ – ΡΟΜΑ

Για το Τσέλσι-Άρσεναλ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Τσέλσι προσφέρει 1.70, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 4.66. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.01, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΛΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Για το Ατλέτικο-Σοσιεδάδ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ατλέτικο προσφέρει 1.57, ενώ για νίκη της Σοσιεδάδ δίνει 5.71. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.71. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.09, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.15.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.